Curs de fisioteràpia: abdominals i postura

Aquest curs neix amb el propòsit de capacitar a l'alumne en l'anàlisi de la regió abdominal, no amb una observació analítica, sinó des d'una perspectiva global que ho interrelaciona amb les estructures anatòmiques a les quals s'hagi lligada.

No podem treballar la musculatura abdominal sense comprendre les cadenes musculars amb les quals interactua. El tractament de la regió abdominal variarà en funció de la tipologia postural i el patró respiratori del pacient.

Reeducar els músculs abdominals en la seva funció estàtica i dinàmica serà essencial en la recuperació i readaptació de patologies vertebrals, viscerals i urogenitals.

Lieu: 
Barcelona
Date: 
30/01/2015
Si desea inscribirse a éste curso o solicitar más información, por favor rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted.

FORMATION A LA METHODE MEZIERES EN FRANCE 2021-2022 “PHYSIOTHÉRAPIE GLOBALE DES CHAÎNES MYOFASCIALES” (PGCM) RÉÉDUCATION DE LA POSTURE ET DU MOUVEMENT

Mézières

La physiothérapie globale vise à rétablir l'équilibre des différentes chaînes myofasciales grâce à un travail individualisé. Le kinésithérapeute mézièriste traite les déséquilibres en recherchant la cause primaire de la lésion, en corrigeant et en contrôlant les compensations installées au niveau du corps. Après un examen clinique rigoureux, analytique et global, les déséquilibres posturaux sont évalués et, permettent un diagnostic de l'état des chaînes myofasciales et articulaires. ...leer más about FORMATION A LA METHODE MEZIERES EN FRANCE 2021-2022 “PHYSIOTHÉRAPIE GLOBALE DES CHAÎNES MYOFASCIALES” (PGCM) RÉÉDUCATION DE LA POSTURE ET DU MOUVEMENT

Date: 
18/03/2021
Lieu: 
París