Presentació

Benvinguts a l'Institut de Fisioteràpia Global Mézières.

IFGM, empresa de formació amb seu a Barcelona, dirigeix el projecte formatiu sobre el Mètode Mézières per a Espanya i països Iberoamericans, i compta amb el suport de l'associació Francesa AMIK - Association Mézièriste Internationale de Kinésithérapie -

La formació Mézières es realitza amb l'aval del Postgrau Universitari

Som un equip dinàmic, el nostre repte és contribuir a la millora del conocimientoen tot el referent a la fisioteràpia global miofascial. Per a això construïm una formació de qualitat, vam publicar la revista Fisioglobal, creem projectes d'investigació i desenvolupem tecnologies per a la millora del diagnòstic en fisioteràpia com el sistema ADiBAS.

Testimonis dels alumnes

Innovació tecnològica i evidència científica

ADIBBAS.jpg
El sistema de diagnòstic clínic ADiBAS posture, és la millor solució per analitzar de forma automàtica la postura corporal en 3D. La plataforma utilitza la tecnologia de mapes de profunditat, obtinguts a partir de la càmera Kinect™. Les dades proporcionades pel programari determinen les distàncies i els angles segons els requeriments de l'usuari.

PHYSICALTECH.jpg
PhysicalTech és una companyia tecnològica amb seu a Barcelona, especialitzada en l'anàlisi intel·ligent de dades en el sector de la salut, l'activitat física i l'esport. La nostra companyia està centrada en la recerca, desenvolupament i comercialització de solucions dirigides als professionals de la salut i de l'activitat física.